tolberterstraat 30  Leek

GROEPS/TEAM VR


Een avond Virtual Reality met je vrienden, collega's of teamgenoten is niet alleen supergaaf, maar ook geweldig voor de bonding van het team en de onderlinge competitie! 


Neem het samen op tegen de Zombie Horde in Arizona Sunshine of kijk wie het dapperst is in de horror-experiences!

Bij V-Arena kun je voor groepen tot ca. 12 personen uitstekend terecht voor een avond vol spanning en ontspanning! 

Op elke dag van de week! 

2 uur VR

6> Players

€.18,- p.p.*

incl. 1 frisdrank

 

 

3 uur VR

6> Players

€.22,- p.p.*

incl. 2 frisdrank

 

 

3 uur VR

9> Players

€.19,50 p.p.

incl. 2 frisdrank of in overleg!

 

* minder players kan altijd, prijs blijft voor minimaal aantal playersHoe ziet zo'n avond eruit?

Bij binnenkomst, een korte rondleiding door de arcade en uitleg over het concept Virtual Reality. De hele groep krijgt, net als iedere first-timer, de Kennismaking-VR. Hierin wordt duidelijk de bediening van Oculus Rift uitgelegd en krijg je de eerste kijk in de virtuele wereld. Een geïntegreerd spel in de Kennismaking leert je heel handig de controls vlug onder de knie te krijgen. Bij V-Arena zijn 4 stations die je tegelijkertijd kunt gebruiken, waarbij de rest op schermen mee kan kijken, wat op zich al heel vermakelijk is! 

Wanneer iedereen de Kennismaking-VR heeft doorlopen, kan keuze worden gemaakt uit de verschillende multiplayer games. In deze games zie je elkaar letterlijk terug, in het digitaal! Ook kun je met elkaar praten door de VR bril van Oculus. Hoofdzakelijk zijn het schietspellen die met 4 personen tegelijk gespeeld kunnen worden, maar wanneer het tijd wordt voor een ander spel, of ervaring, is het ook mogelijk op elk station iets anders te spelen, of per tweetal. Dit kan variëren van escape room, horror-ervaringen tot muziek/dans-games.


Vraag vrijblijvend informatie aan, of reserveer!
Teamuitje op maat

Heb je zelf een leuk idee? Bespreek het met de VR expert van V-Arena. Wij denken graag met je mee en helpen je een fantastisch teamuitje te organiseren!